Prins van Oesjbik rempetemper Roger I

140111 - CV De Sjepene - Foto Prins Roger I_LROnder grote belangstelling is rond de klok van 20.00 uur in Partycentrum De Oirsprong het nieuwe prinselijke trio van de Oêsjbikse vastelaovend 2014 uitgeroepen! Na het ludieke orakel “In Oêsjbik brent de lamp” kwamen jeugdprinses Jessy I, jeugdprins Ian I en prins Roger I als nieuwe prinselijke trio voor Oirsbeek onder een grote lampenkap uit!

Natuurlijk werd er als eerste op een gepaste wijze afscheid genomen van het fantastische prinselijke trio van 2013: Kelly, Maarten en Hans. Zij werden door CGBO voorzitter Jan Kroes respectievelijk president-sjepen Raymond Wijnands uitvoerig bedankt voor het mooie seizoen van het afgelopen jaar. Hans I sloot zich tijdens het optreden van Frans Croonenberg aan bij Ludo als oud-prins en ontving de zilveren-gouden bok speciaal vervaardigd door Lindelauf Edelsmeden.

Daarna riepen buurtvereniging Oppeven, het comité gezamenlijke buurten Oirsbeek en C.V. De Sjepene in een wederom carnavalesk versierd partycentrum hun nieuwe prinselijke trio uit tijdens een echt Oirsbeeks feestje met DJ Ron Schiffelers en diverse artiesten van de BOA waaronder Maxim, Biejeengeraapt, Six Mix, Rempetemp en Winkes Truuj Reuzel Bend. Speciaal gastoptreden was er door Blitz!, CHAZZ en Frans Croonenberg!

Jeugdprinses Jessy I, dochter van Stephan en Suzanne Arets en zusje van Cody en Roy, zit in groep 8 van basisschool De Sprong en is 11 jaar. Jessy woont al vanaf haar geboorte in Oirsbeek op de Bellenkamp. Haar hobbies zijn turnen en acrogym. Jeugdprinses Jessy I zelf zegt: “Bij acrogym werken we altijd als een team samen en dat gaan we ook met carnaval doen; gekke pakjes, schminken en helemaal losgaan; wij gaan knallen!”

Jeugdprins Ian I, zoon van Odette Douven en Mike Köppe en broer van Nard die nar is, woont op de Provinciale Weg Zuid. Ook Ian heeft als hobby turnen en is lid van SVO. Een andere hobby is uitslapen maar niet dit seizoen met carnaval. Jeugdprins Ian I zegt daar zelf over: “ik verwacht dat iedereen enthousiast meedoet met carnaval en dat wij er samen een fantastisch feest van maken!”

Prins Roger I, 11 (!) jaar getrouwd met Diana en vader van Liv en Kian, is zeker geen onbekende in de Vastelaovends wereld! Een echte carnavalist, die samen met zijn adjudant Jan en oud-Prins Roger I van de Parkuule elk jaar onder de naam Rempetemp meedoet aan het Oësjbiks Leedjeskonkoer. Dit jaar loopt de grote groep Rempetemp voor de 11e keer mee in de optocht, een jubileumjaar. Echter, zijn belangrijkste taak dit jaar: te heersen over het Sjepene-rijk in Oirsbeek! Een droom die uitkomt volgens Roger I! Roger is werkzaam als Hoofd Produktie en Logistiek bij Schils BV te Sittard.
Naast vastelaovend, zijn muziek (gitaarspelen, vastelaovesleedjes schrijven) en sport (voetbal, jeugdleider, fietsen en fitness) zijn grootste hobby’s.

Met dit prinselijke trio 2014 kan het Vastelaovend seizoen voor Oirsbeek niet meer stuk en zij nodigt u van harte uit op alle Oêsjbikse activiteiten!

Alaaf!

Tags: , , ,

Reacties niet mogelijk